Over ons

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. U heeft direct contact met de schoenmaker en overlegt met hem de opties voor de kleur, het leer en het model.

 

Wij beschikken over een ruime keuze aan modellen, maar u kunt uiteraard ook zelf met voorbeelden komen.

 

Bij ons kunt verder terecht voor reparaties van o.a. zolen en hakken, riempjes of gespen, stikwerk, leer oprekken in de lengte, hoogte, breedte, of hielvoering vervangen.

 Vakorganisaties, klachten en erkend bedrijf

Eslin Orthopedie is zowel lid van de Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici (NVOS-Orthobanda), als van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH). Dat betekent onder andere dat wij de klachtenregeling van de NVOS volgen. Bekijk hier de klachtenregeling.

 

Ook zijn wij een Erkend Orthopedisch Schoentechnisch bedrijf.

 

Ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek

Eslin Orthopedie heeft meegewerkt aan het tot stand komen van het proefschrift "Intra-articular drug delivery systems for the treatment of osteoarthritis" van Marjan Sandker (ISBN 978-94-6380-215-4). 

Eslin Orthopedie vindt het belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar verbetering van de gezondheid van onze klanten. Uw welzijn is belangrijk voor ons.

Service aan huis

In bijzondere gevallen komen wij bij u aan huis voor het aanmeten van (semi-)orthopedisch schoeisel of prothesen en orthesen. Bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden hiervoor te bespreken, op telefoonnummer: 030-242 2700.


Wat u over ons zegt

"Met mijn nieuwe steunzolen lijkt het alsof ik op wolken loop"

- Mw. Bus, Utrecht -

 

"Goeie service, altijd tijd voor een snelle afspraak, neemt de tijd voor cliënten en is klantvriendelijk. Sinds 6 jaar een tevreden klant."

- Dhr. Eskens, Utrecht -

 

"De orthopedische schoenen van Eslin corrigeren mijn beenlengteverschil, zonder dat het opvalt. Bovendien zien ze er helemaal niet uit alsof het therapeutische schoenen zijn. Het zijn gewoon elegante damesschoenen."

- Mw. Kuiper, Utrecht -

 

Uw privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en werken volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Eslin Orthopedie verkoopt uw gegevens niet aan derden Wij delen uw persoonsgegevens alleen met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Lees hier onze privacyverklaring.Bent u ook zo tevreden over onze producten of diensten?

Laat dan een goede recensie achter op Google.

 

(Zoek op Eslin Orthopedie, dan ziet u rechts de mogelijkheid om uw recensie te plaatsen)