Aanbevolen bedrijven

Bij Eslin Orthopedie kunt u terecht voor orthopedische oplossingen voor uw mobiliteit. Daarnaast bestaan er nog andere expertisen waar u baat bij kunt hebben bij het behandelen van uw klachten.

Wij hebben contacten met diverse ziekenhuizen in de regio, maar ook met fysiotherapeuten en podotherapeuten in de buurt.

Voor aanvullende zorg en verzorging bent u welkom bij onderstaande adressen.

Rondom Podotherapeuten

Rondom Podotherapeuten is gevestigd in in Utrecht en IJsselstein. Een podotherapeut behandelt een uitgebreid scala aan voet- en houdingsklachten, bijvoorbeeld door u oefeningen voor te schrijven. Ook kan een podotherapeut uitkomst bieden bij problemen met teennagels of de huid van de voeten. In combinatie met de ondersteunende middelen die Eslin Orthopedie levert, krijgt u een uitgebreid scala aan hulp. Kijk op de website van Rondom Podotherapeuten, of bel 088 - 1180500.Fysiotherapie Zuilen

Fysiotherapie Zuilen is een kleine, gemoedelijke praktijk met drie fysiotherapeuten in de Utrechtse wijk Zuilen op de Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht. U kunt hier terecht voor op maat gemaakte behandeling bij de therapeut van uw keuze, met veel ruimte voor individuele aandacht. Bel 030-243 84 65 of ga naar de website van Fysiotherapie Zuilen.


Maatschap Edison Praktijk Fysiotherapie

U vindt deze fysiotherapeut op de Minister Talmastraat 20, 3555 GH Utrecht. Telefoon 06 - 420 246 77.