Aanbevolen bedrijven

Bij Eslin Orthopedie kunt u terecht voor orthopedische oplossingen voor uw mobiliteit. Daarnaast bestaan er nog andere expertisen waar u baat bij kunt hebben bij het behandelen van uw klachten.

Wij hebben contacten met diverse ziekenhuizen in de regio, maar ook met fysiotherapeuten en podotherapeuten in de buurt.

Voor aanvullende zorg en verzorging bent u welkom bij onderstaande adressen.

Podotherapie Lacroix

Podotherapie Lacroix is gevestigd in in Utrecht en IJsselstein. Een podotherapeut behandelt een uitgebreid scala aan voet- en houdingsklachten, bijvoorbeeld door u oefeningen voor te schrijven. Ook kan een podotherapeut uitkomst bieden bij problemen met teennagels of de huid van de voeten. Podotherapie Lacroix heeft speciale aandacht voor sporters en kinderen. In combinatie met de ondersteunende middelen die Eslin Orthopedie levert, krijgt u een uitgebreid scala aan hulp. Kijk op de website van Podotherapie Lacroix, of bel de vestiging in Utrecht op 030 - 289 94 98 of IJsselstein op 030 - 68 77 222.

Schoonheidssalon Karin Hoogendoorn

Vanaf 1992 worden cliënten van deze salon naar volle tevredenheid geholpen. De behandelingen zijn van top tot teen, voor jong en oud, voor man en vrouw. Persoonlijke aandacht en zichtbaar resultaat staan voorop. In de salon zijn Bianca en Lisa werkzaam als gediplomeerd pedicure. Er is op dit moment nog ruimte voor nieuwe pedicureklanten. Het telefoonnummer is 030 244 0159. Bezoek de website voor verdere details.


Pedicurepraktijk De Roos

Pedicurepraktijk de Roos is opgericht door Roos Hellevoort, diabetisch en reumatisch pedicure en schoonheidsspecialiste. Sinds 2010 houdt zij praktijk in het gezondheidscentrum Zuilen (Utrecht), het voormalig Groene Kruisgebouw. Zij biedt verschillende pedicurebehandelingen, korte schoonheidsbehandelingen en massages. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 06-55326771, of bezoek de site voor meer informatie.


Fysiotherapie Zuilen

Fysiotherapie Zuilen is een kleine, gemoedelijke praktijk met drie fysiotherapeuten in de Utrechtse wijk Zuilen op de Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht. U kunt hier terecht voor op maat gemaakte behandeling bij de therapeut van uw keuze, met veel ruimte voor individuele aandacht. Bel 030-243 84 65 of ga naar de website van Fysiotherapie Zuilen.


Maatschap Edison Praktijk Fysiotherapie

U vindt deze fysiotherapeut op de Minister Talmastraat 20, 3555 GH Utrecht. Telefoon 06 - 420 246 77.